Gavekort
Medlemsskab
Din indkøbskurv
Kurven er tom
Hvad kan jeg med lydbogen?

Kim Fupz Aakeson

Fire historier om drengen Vitello

Lydklip
DKK 80,00
0 timer 32 min

Oplæst af Nicolas Bro
Om lydbogen
Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i et rækkehus ved ringvejen sammen med Vitello.

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget - enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller osse bare sammen med sig selv.
Om forfatteren
Kim Fupz Aakeson er en veletableret, velkendt og respekteret og usandsynlig produktiv forfatter i mange genrer: skuespil, radiodramatik, romaner og noveller for voksne, børne- og ungdomsbøger - og ikke mindst film, hvor han siden sit store gennembrud som manuskriptforfatter til filmen 'Den eneste ene' i 1999 har skrevet manuskripter til mindst et par film hvert år, heriblandt 'Okay', 'Små ulykker' og 'En soap'. Han har modtaget adskillige priser, både danske og internationale, for både film og bøger.

Han debutterede i 1984 med børnebogen "Hvem Vover at Vække Guderne", men har siden skrevet både noveller og romaner foruden børnebøger, ofte i samarbejde med illustratoren Cato Thau-Jensen. Tidligere i 1982 debuterede han som tegneserietegner med albummet "Gå løs på livet".
ISBN:9788702076080
Sprog:Dansk
Varighed:0 timer 32 min
Forlag:Gyldendal Lyd
Udgivet år:2008
Genre:Børn og Unge og Noveller

Størrelse:21 MB
Andre lydbøger med Kim Fupz Aakeson
Kim Fupz Aakeson
Alting og Ulla Vilstrup
3 timer 0 min
DKK95,00
Kim Fupz Aakeson
Babyen der ikke ville ud
0 timer 19 min
DKK55,00
Kim Fupz Aakeson
Den store Fupz
1 timer 46 min
DKK75,00
Kim Fupz Aakeson
Didriksen detektiverne
1 timer 6 min
DKK45,00
|||