Gavekort
Medlemsskab
Din indkøbskurv
Kurven er tom
Hvad kan jeg med lydbogen?

George R.R. Martin

Kampen om tronen

Lydklip
DKK 245,00
33 timer 2 min

Oplæst af Martin Greis
Om lydbogen
Første bog i George R.R. Martins lovpriste middelalder-fantasy-serie "En Sang om Is og Ild".

I en verden, hvor vintrene kan vare årtier, er de adelige huse i konstant konflikt om magten, og konkurrencen er hård i det skånselsløse politiske spil om tronen. Samtidig truer mørke kræfter fra nord, og på den anden side af havet forbereder arvingen til den tidligere myrdede konge sig på at erobre sit land tilbage.

Den hæderfulde familie Stark bliver ufrivilligt inddraget i stridighederne, der udvikler sig til et drama om ære og kærlighed af shakespeareske dimensioner.

"Kampen Om Tronen" er en åndeløst spændende fortælling om konger og dronninger, riddere, et barbarisk hestefolk og hensynsløse krigere. Om ondskab og svaghed, forræderi og afgrundsdyb loyalitet. Historien fascinerer fra start til slut og rummer alt det bedste, som genren har at byde på: nuancerede og troværdige personportrætter, labyrintiske intriger, brutale magtkampe, romantik og panoramiske naturskildringer.
Om forfatteren
George Raymond Richard Martin er født i 1948, er en amerikansk forfatter og manuskriptforfatter og nok det største internationale navn inden for fantasy, blandt andet har Time Magazine kaldt ham "den amerikanske Tolkien".

Serien "En Sang om Is og Ild" omfatter indtil videre fem bind, hvoraf "Kampen om tronen" er første bog i serien, som er udgivet i 30 lande og solgt i millioner af eksemplarer verden over.
ISBN:9788702125580
Original titel:A Game of Thrones
Sprog:Dansk
Varighed:33 timer 2 min
Forlag:Gyldendal Lyd
Udgivet år:2011
Genre:Sci-fi / Fantasy

Størrelse:1371 MB
Andre lydbøger med George R.R. Martin
George R.R. Martin
En dans med drager
41 timer 27 min
DKK195,00
George R.R. Martin
En storm af sværd
43 timer 10 min
DKK205,00
George R.R. Martin
Kongernes kamp
32 timer 54 min
DKK245,00
George R.R. Martin
Kragernes rige
29 timer 20 min
DKK195,00
|||